NAN_banner

Dames kostuums met Possen Women

“Dress for the job you want, not the one you have”

Je hebt al een Possen Women kostuum vanaf €599,-

Een maatwerk kostuum is de unieke mogelijkheid om jouw kwaliteit en identiteit te benadrukken in een krachtige en persoonlijke uiterlijke presentatie. Niets is namelijk zo persoonlijk als kleding. Het is onze tweede huid en een communicatiemiddel bij uitstek.

Possen Women is geschikt voor dames die op zoek zijn naar een goed gesneden persoonlijke pasvorm ontworpen in een uniek zelfgekozen design. De dames kostuums worden gemaakt van de mooiste stoffen en zijn prachtig afgewerkt. Possen Women is ook ideaal om kleding voor speciale gelegenheden te ontwerpen, zoals bijvoorbeeld een dames trouwpak.

Hoe werkt het als ik een kostuum wil?

Met behulp van Style Support kun je unieke pakken, colberts en blouses laten ontwerpen en maken. Je maakt een keuze uit het enorme aanbod stoffen en prachtige afwerkingen. Ik adviseer je daarbij vanuit mijn kennis over Imago Coaching over de juiste kleur, stijl en perfecte pasvorm. Je kostuum is dus helemaal voor jou op maat gemaakt.

Vrouwen die interesse hebben in een Possen Women kostuum kunnen een afspraak met mij maken. Ik kom bij je thuis of op kantoor langs met een heleboel stofstaaltjes en accessoires. Nadat we een stof hebben uitgekozen gaan we het pak aanmeten. Deze meetafspraak duurt ca. 2 uur. Na ongeveer 6 weken is je persoonlijke dames kostuum gereed.

Een kleine greep uit de vele honderden stoffen waar je uit kunt kiezenstoffen_nan

Voordelen van een Possen Women kostuum op een rijtje:

  • Je maakt een afspraak op het moment dat het jou het beste uitkomt
  • Een kostuum sluit naadloos aan op jouw persoonlijke en zakelijke lifestyle
  • Door het advies van een imago consultant passen kleur, stijl en pasvorm van de gekozen kleding jou precies
  • Je gegevens worden discreet bewaard waardoor een vervolgopdracht eenvoudig en snel kan worden afgehandeld
  • Je persoonlijke zakelijke kleding wordt binnen zes weken geleverd
  • Het opnemen van je maten kan op locatie ( in overleg)

Ben je enthousiast geworden over Style Support?

Het is ook mogelijk dat Style Support jou en je collega’s of vrienden op locatie adviseert bij het gebruik van zakelijke kleding. Ik geef dan een interactieve presentatie over de eerste indruk. Ook is het mogelijk om in company aansluitend een afspraak te maken voor het adviseren en opmeten van Possen Women kostuums voor dames.

2 + 1 = ?

© Copyright - Style-Support