Over mij

Mijn naam is Saskia van der Hoek. Het maximale halen uit jouw persoonlijke presentatie, dat is mijn drijfveer. Hierbij zijn jouw identiteit en persoonlijke werkomstandigheden altijd het uitgangspunt. Zo ontstaat er een succesfactor die ik zelf jouw gunfactor noem.

Het verbaast me telkens weer wat een goed imago advies voor de zichtbaarheid van mijn klanten kan betekenen.

“Mensen zien mij weer staan”

“ Nu durf ik wel dat gesprek aan te gaan met mijn leidinggevende”

“ Ze zien echt aan mij dat ik de expert ben, ik hoef het niet meer uit te leggen”

Dit zijn enkele van de uitspraken die ik van mijn klanten teruggekoppeld krijg.

Jouw kennis en kwaliteiten aan de buitenkant zichtbaar maken, dat vergroot jouw kans op succes.

Na een loopbaan in de reisbranche waar ik jarenlang management functies heb gehad besloot ik in 2007 mijn eigen bedrijf Style Support te starten. Dit vanuit mijn passie voor de mens en het verbinden en inspireren.

Altijd resultaat gericht en met respect en integriteit.

De eerste jaren van mijn ondernemerschap had ik daarnaast nog een betaalde baan.

Style Support groeide en ik besloot in januari 2013 volledig voor het ondernemerschap te gaan. Deze hernieuwde focus heeft geresulteerd in mooie opdrachten, geweldige klanten en fantastische kansen.

Mijn diensten pakket is nu compleet en aanvullend. Van Personal shopper tot imago consultant, van maatpakken voor dames tot heren maatpakken. De steden Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en Rotterdam hebben voor mij geen geheimen op shopping gebied.

Ik adviseer met veel plezier de zakelijke professional man of vrouw, in teamverband of individueel.